Sandra Derksen grafisch ontwerplogo's op visitekaartjesboeken Roodbont Uitgeverij 'Sprint handbedrukte spullenwebsitesKaemingkhuisstijl Diva Dichtbijhuisstijl SKN Stichting Kinderopvang Noordoostpolderbelettering
  • zeefdrukken en linosneden

zeefdrukken en linosneden

Naast mijn professionele opdrachten maak ik onder de naam 'Sprint zeefdrukken en linosneden. Papier, stof en andere materialen bedruk ik met mijn eigen ontwerpen, in een kleine oplage. Bron van inspiratie voor deze handbedrukte spullen is de natuur om mij heen. Natuurlijke vormen van bloemen, planten, bomen en gras combineer ik met grafische elementen en letters. Ik speel met kleuren, druk dekkend en transparant met inkten op waterbasis.

www.sandrasprint.nl

Omdat het werk zich opstapelde kreeg ik het idee voor een webwinkel, als etalage en verkooppunt. Eind 2012 ging mijn zelfgebouwde webwinkel (met Shoplin, software van Ziber) in de lucht. Met voor de herkenbaarheid eenzelfde basis als voor de zakelijke website. In februari 2013 kreeg 'Sprint een mooie derde plek in de categorie Beste Webshop 2012 van de Ziber Awards! De webwinkel heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een website, gemaakt in Adobe Muse. Kostentechnisch past dat beter en het geeft meer mogelijkheden in vormgeving. De vorm is veranderd, maar ook hier zijn de spullen te bekijken èn bestellen.