Sandra Derksen grafisch ontwerplogo's op visitekaartjesboeken Roodbont Uitgeverij 'Sprint handbedrukte spullenwebsitesKaemingkhuisstijl Diva Dichtbijhuisstijl SKN Stichting Kinderopvang Noordoostpolderbelettering
  • website home
  • website vervolg
  • nieuwsbrief template
  • sponsorinformatie en pdf-formulier
  • ansichtkaarten

website home

Stichting Diva Dichtbij verzorgd bijzondere intieme optredens in verzorgings- en verpleeghuizen, waar diva's en divo's zingen in een huiskamer of aan het bed. Ze kwamen bij mij met de vraag om een meer professionele en consistente uitstraling voor website en andere uitingen. Bij het schetsen heb ik me gericht op het maken van een treffend sfeerbeeld en een heldere structuur en navigatie. Op de homepage staat een zingende diva of divo centraal, op een sfeervol achtergrondbeeld. Diva's en divo's wisselen elkaar af, bij elk bezoek is het een ander die je toezingt. De pay-off heeft een vaste plek in de rode cirkel. Deze dingen zijn onveranderd en nog steeds te zien op de nieuwe website.

Aan de eerste versie van de website hingen twee beheersysteem, een standaard en op maat gemaakt systeem. In een tweede versie werd de homepage aangepast, met ruimte voor nieuwsberichten. Dit jaar is in samenwerking met internetbureau Qreativ gewerkt aan de nieuwe website, die in augustus is gepubliceerd. Deze is responsive, met dezelfde uitstraling maar nu ook op tablets en smartphones goed en makkelijk leesbaar.

www.divadichtbij.nl